Tarieven Pension

Hond

Klein‎: € 16,00
Middel: € 18,00
Groot: € 20,00

Inclusief: Voeding, om de dag borstelen, toegang buitenkennel, toegang vernieuwde pleinen met kunstgras en leuk speelgoed, afspoelen voor vertrek.

Daarnaast kunt u gebruik maken van de volgende toeslag(en):

Fun pakket: € 5,00 p/d
Clean pakket: € 15,00 eenmalig
Privé gebruik kennel: €1,50 p/d
Health pakket: €2,00 p/d
Eigen voeding: €1,50 p/d
Anti vlo/worm behandeling: €15,00 eenmalig

Privé gebruik kennel: Ideaal voor honden die niet met andere honden samen kunnen of die extra rust nodig hebben vanwege bijvoorbeeld medische redenen.

Fun pakket: Dagelijkse heerlijke boswandeling en lekker spelen/rennen op het grote plein. Gedurende de boswandeling gaat uw trouwe viervoeter één op één met een verzorger lekker wandelen in het naastgelegen bos. De wandeling zal ongeveer 20-30 minuten duren. Daarnaast krijgt uw hond de kans om heerlijk rond te rennen op het grote, omheinde plein achter op ons terrein. Ook hier gaat het om een één op één moment met de verzorger, maar het kan ook zijn dat uw hond een leuk maatje heeft in het hotel en ze gezamenlijk kunnen spelen.

Het fun pakket is dé ideale manier voor uw hond om al zijn/haar energie kwijt te kunnen raken en weer moe maar voldaan terugkeert in het hotel. Voor de oudere honden of de dieren die wat rustiger zijn kan ook gekozen worden voor een lekkere knuffelsessie naast een rustige wandeling.

Ook op de hotelkamer zal uw hond zich niet vervelen, want het fun pakket biedt leuke denkpuzzels voor extra vermaak en bezigheid.

Het fun pakket kan ook als fun dag geboekt worden voor 20 euro.

Clean pakket: Lekkere wasbeurt voor vertrek met speciale shampoo en nagelverzorging.

Health pakket: Algemene gezondheidscheck door de dierenarts en eventuele medische zorg gedurende het verblijf (bijvoorbeeld eigen medicatie).

Dagopvang Strippenkaart
Klein :€ 16,00 10 strippen: € 144,00
Middel :€ 16,00 20 strippen: € 304,00
Groot :€ 16,00

Inclusief: Voeding, toegang buitenkennel, toegang kleine plein.
Geldigheid strippenkaart 6 mnd. Geen restitutie mogelijk.

Daarnaast kunt u gebruik maken van de volgende toeslag(en):

Fun pakket € 5,00 p/d
Clean pakket € 15,00 eenmalig
Anti vlo/worm behandeling € 15,00 eenmalig

Comments are closed.