Medische begeleiding

Wij vinden het belangrijk om een optimale veterinaire zorg en verantwoording voor onze gasten te kunnen waarborgen. Daarom komt er een aantal keren per week een dierenarts bij ons pension.

De dierenarts  houdt in nauw contact met de verzorgers uw huisdier goed in de gaten. Voor de momenten dat ze niet aanwezig is werken wij samen met de dierenartsen in Lelystad.

Wij vragen u om een medische vragenlijst in te vullen voor binnenkomst van uw hond en/of kat. Dit geeft ons een duidelijk beeld van eventuele medische aangelegenheden die belangrijk zijn voor de verzorging van uw dier.

Bij binnenkomst wordt deze lijst door de verzorger met u doorgenomen en indien deze het noodzakelijk acht zal uw huisdier de eerst volgende keer door onze dierenarts worden bekeken.

Medicijnen, medische behandelingen/ingrepen of controlebeurten die tijdens het verblijf van uw huisdier noodzakelijk blijken en die aantoonbaar te maken hebben met het verblijf in ons pension zijn gratis. Daaronder vallen ook eventueel noodzakelijke operaties, bloedonderzoeken, opname in een specialistische dierenkliniek of het maken van röntgenfoto’s.
Om deze service te kunnen bieden betaalt u altijd een vast bedrag bij binnenkomst (Medisch Garantiefonds).

Dit geld niet voor medische zaken waar uw huisdier al voor het verblijf mee bekent is. Uiteraard zullen wij indien het noodzakelijk is de juiste medische zorg voor uitvoeren, maar deze kosten zijn voor u zelf. Het is daarom ook belangrijk dat wij tijdens het verblijf van uw dier bij ons goede gegevens hebben van contactpersonen en juiste telefoonnummers.

Als u uw hond en/of kat weer komt ophalen krijgt u standaard een uitdraai mee zodat u precies kunt zien wat door de dierenarts gedaan is.

Comments are closed.