Roomservice

Wij voeren het topmerk Prins aan onze gasten. Prins Petfoods maakt 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding. Geperste en krokante brokvoeding, buiten de koeling houdbare vleesmaaltijden in worst- of moussevorm en diepvries vers vleesmaaltijden. Voedingen voor alle behoeften en levensfasen, allemaal op basis van hoogwaardige producten met grondstoffen die een gezonde werking van het lichaam ondersteunen.

Prins staat als familiebedrijf al meer dan vijftig jaar voor streng gecontroleerde Nederlandse kwaliteitsproducten, dierproefvrij en zonder geur-, kleur- en smaakstoffen.
Alle gasten krijgen hun eten apart, zodat we prima kunnen controleren of ze goed eten.

Indien dat nodig is geven wij uw kat zijn eigen voer we verzoeken u in dat geval wel om het eigen voer voor zijn hele verblijf mee te geven. Het is voor ons niet mogelijk om alle soorten voer op voorraad te hebben. Bovendien blijft voer na opening beperkt houdbaar.

Hoewel wij geen kosten hebben aan het voer blijft de pensionprijs hetzelfde omdat het meer organisatie vraagt. Voor meer achtergrondinformatie over Prins kunt u kijken op www.prinspetfoods.nl

Comments are closed.