Reserveren

Hoe reserveert u een hotelkamer voor uw hond?

Via ons online reserveringssysteem kunt u zelf een reservering maken.  Door op onderstaande button te klikken komt u op onze reserveringssite. U maakt dan een voorlopige reservering. Pas na acceptatie van uw reservering is uw reservering gemaakt. U krijgt van ons dan een bevestiging van uw reservering en dan kunt u de betaling verrichten. Let op uw reservering is pas definitief als u heeft betaald.

Brengtijden: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Op zondag alleen mogelijk in overleg.

Ophaaltijden: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Op zondag tussen 12.30 uur en 13.00 uur of tussen 16.00 uur en 17.00 uur.

Let op: Wanneer uw reserveringsgeld niet binnen 14 dagen door ons is ontvangen, vervalt automatisch uw reservering.

Klik hier om te reserveren

Let op: Als uw huisdier niet voldoet aan onze vaccinatie-eisen dan zullen wij genoodzaakt zijn om geen toegang te verlenen tot het dierenhotel.

Verplichte vaccinaties hond: DHP (Hondenziekte, Parvo, Leverziekte) (geldigheid drie jaar), Leptospirose (geldigheid één jaar) en kennelhoest (geldigheid één jaar).

  • Honden die nog nooit gevaccineerd zijn óf langer dan 1.5 jaar geleden, moeten 2x geënt worden met tussenperiode van 3 á 4 weken. De laatste enting moet minimaal 1 week voor aankomst bij het pension gegeven zijn.

Verplichte vaccinaties kat: Niesziekte (geldigheid één jaar) en Kattenziekte (geldigheid drie jaar).
  • Katten die nog nooit gevaccineerd zijn óf langer dan 1.5 jaar geleden, moeten 2x geënt worden met tussenperiode van 3 á 4 weken. De laatste enting moet minimaal 1 week voor aankomst bij het pension gegeven zijn.

Het kan zijn dat u het verblijf van uw hond moet annuleren.

Hiervoor hanteren wij de volgende regels:

Teruggave van het reserveringsgeld geschiedt alleen

  • bij plotseling opgetreden ziekte of ongeval van de eigenaar of zijn gezinsleden
  • bij sterfgeval van familie in de eerste graad, d.w.z. overlijden van echtgenoot/ echtgenote, ouders of schoonouders, kinderen, broers of zusters van de eigenaar van het huisdier
  • bij ziekte of sterfgeval van de hond die in pension zou komen
  • bij weigering voor opname in het Dierenhotel door middel van de gezondheidskeuring.

Let op: Bij voortijdig afbreken van de vakantie worden geen pensiongelden terugbetaald, tenzij de reden valt onder de hierboven genoemde en gestaafd is met een officiële verklaring.

Bij annulering brengen wij € 25,00 administratiekosten in rekening.

Comments are closed.